Ja, vi har lavet en pris, som er gældende for hver bruger i virksomheden. Hvis virksomheden har mere end 200 brugere, så lad os tage en snak om mulighederne og jeres ønsker. 

 


Ja, du kan godt have en medarbejder, der har flere visitkort fra samme virksomhed. Eksempelvis kan en medarbejder have et visitkort, hvor han har titel som direktør, og et andet, hvor titlen er projektleder.


Ja, du kan godt have digitale visitkort fra flere virksomheder i app'en, men hver virksomheden skal have sin egen separate konto. Tilknytningen til din app sker via dit mobilnummer.


Det er meget enkelt - du opretter dig bare via linket ud for det abonnement, som du gerne vil prøve og laver de visitkort, som du har brug for. Efter 14 dage får du en mail, hvor du vælger, hvilken plan du vil følge fremadrettet. 

 


Ja, du kan nemt slette et eller flere visitkort fra virksomhedens administration. Når du opretter en konto til virksomheden, så vælger du også, hvem der skal være virksomhedens administrator og dermed have adgang til at oprette og slette visitkort.