Scan et trykt visitkort
eller en e-mail signatur


Med vores scanning service kan du digitalisere kontaktoplysningerne fra et trykt visitkort eller en e-mail signatur. Helt enkelt.

 

Valide data i løbet af 24 timer

Når du scanner et visitkort eller en e-mail signatur via vores scanning service, så sørger vores serviceteam for at indtaste og digitalisere kontaktoplysningerne for dig. Vi har testet en række forsøg på automatisk tekstgenkendelse, men kvaliteten er for svingende og lever ikke op til vores høje kvalitetskrav til valide data. 

 

Oplysningspligt


Når du benytter vores scanning service til at digitalisere kontaktoplysningerne fra et visitkort eller en e-mail signatur, så er du ifølge den nye persondataforordning forpligtet til at oplyse om, at du behandler personlige oplysninger.

Vi sørger for at oplyse den registrerede om de nødvendige forhold pr. e-mail, herunder formålet med behandlingen, retsgrundlaget for registreringen, kontaktoplysninger på dataansvarlig og databehandler, muligheder for indsigelse og berigtigelse af oplysningerne m.v.

Få styr på jeres samtykker

Selvom det ikke direkte har noget med den nye persondataforordning at gøre, så er der kommet øget fokus på at overholde reglerne for at indhente samtykke til fx. udsendelse af nyhedsbreve og lignende. 

Med Piiple har vi indarbejdet muligheden for at indhente et eller flere samtykker, når medarbejderne alligevel scanner et visitkort fra en potentiel kunde. 

Der er tale om en dobbelt opt-in til et samtykke, da medarbejderen først spørger om et mundtligt samtykke. Hvis den potentielle kunde giver sit mundtlige samtykke, så kan medarbejderen markere det i app'en, hvorefter der automatisk udsendes en mail med anmodning om at bekræfte det mundtlige samtykke ved at følge et link i mailen.

 

Integration med CRM


Når en medarbejder modtager et trykt visitkort fra en potentiel kunde og scanner det via vores scanningsservice, så har vi mulighed for at integrere Piiple med jeres CRM system. På den måde kan vi overføre kontaktinformationer fra visitkortet direkte til jeres CRM.

Men ikke nok med det, så har vi også mulighed for at lade medarbejdere berige kontaktinformationerne med andre relevante oplysninger inden vi sender det til jeres CRM system. Det kan være kategorisering af kontakten, et sagsnr. eller noget helt tredje, som vi overfører sammen med kontaktinformationerne. 

Lad os klare det praktiske, så kan I koncentrere jer om det vigtige.

 

Prøv det GRATIS i 14 dage

Ingen kreditkortoplysninger er nødvendige. Ingen forpligtelser.

 

OPRET VISITKORT