Få overblik over potentielle kunder, når medarbejderne deler deres digitale visitkort.


Når en medarbejder etablerer forbindelse med en potentiel kunde på sociale medier som LinkedIn, så forsvinder forbindelserne sammen med medarbejderen.

Piiple platformen sikrer virksomheden ejerskab med medarbejdernes arbejdsrelaterede forbindelser. Hvis ansættelsesforholdet med en medarbejder ophører, så får virksomheden mulighed for at erstatte medarbejderens visitkort med en anden medarbejders visitkort. Og dermed fortælle netværket, at de har fået en ny kontaktperson hos virksomheden.

Vores digitale visitkort fungerer også som kommunikationskanal. Det er nemt at tilknytte et billede- eller videobanner til visitkortene og senere bliver det muligt at udsende beskeder til de brugere, som har et visitkort fra en af virksomhedens medarbejdere.

Sammen med en feature, hvor brugerne kan scanne og få digitaliseret de trykte visitkort, de modtager fra andre, kan vi integrere med jeres CRM system og overføre kontaktdata på potentielle kunder helt automatisk. Og vi giver også mulighed for at indhente samtykke til fx udsendelse af nyhedsbreve.   
   

RING TIL OS OG HØR MERE OM MULIGHEDERNE