Vi fokuserer intensivt på infrastruktur, sikkerhed og driftsstabilitet.


I tæt samarbejde med den danske hosting- og cloudservice virksomhed Zitzom A/S, tilbyder vi topmoderne løsninger, der bliver hosted på servere i Danmark.

Med en garanteret oppetid på 99,95% tilbyder vores hostingpartner den nødvendige stabilitet for vores løsninger. Datacentret er lokaliseret 70 meter over havet med separate strømforsyninger, redundante afkølingsenheder og state-of-the-art sikkerhedssystemer.

 Solide hardware løsninger
Dell og Cisco leverer alt hardware til vores hostingpartner, og det sikrer hurtig adgang til reservedele, hvis det er nødvendigt. Der står et servicehold klar 24 timer i døgnet til at reparere, opdatere og vedligeholde serverne. Deres reaktionstid er under 10 minutter.

Sikkerhed frem for alt
Komplekse og krypterede adgangskoder bliver skiftet regelmæssigt. Gamle harddiske og lagringsmedier bliver destrueret sikkert og efter ISO-certificerede foreskrifter. Der tager dagligt backup i selve datacentret og sekundær backup i en facilitet, der ligger mere end 1 kilometer fra datacentret. Topmoderne netværksinfrastruktur for at modstå hackerangreb (inklusiv DoS- og DDoS-angreb).

   

KONTAKT OS FOR YDERLIGERE INFORMATION