Piiple løser praktiske udfordringer i hverdagen og skaber samtidig helt nye muligheder. Få overblikket her.


Dyk ned i de mange muligheder og bliv klogere på, hvilken pakke der passer bedst til jeres behov og ønsker.

Sende og modtage visitkort

Det vel nok mest grundlæggende funktion i Piiple app’en. Man sender et digitalt visitkort ved at indtaste mobilnummeret på modtageren. Hvis modtageren ikke selv har vores app, så modtager han en SMS fra Piiple med et link til det digitale visitkort, som han nemt gemmer ned i adressebogen på sin smartphone.

Vi har valgt at håndtere leveringen via Piiple systemet for at kunne levere præcis og detaljeret statistik om det enkelte digitale visitkort.

Adgang til webadministration

Hver virksomhed udpeger en eller flere administratorer, som får adgang til vores webadministration. Herfra kan administratoren oprette, redigere og slette medarbejdernes digitale visitkort.

Webadministrationen indeholder ligeledes detaljeret statistik, marketingværktøjer, designskabeloner og meget mere.

Statistik

Via vores webadministration får I adgang til udvidet eller avanceret statistik.

Den udvidede statistik indeholder overordnede oplysninger om, hvor mange digitale visitkort de forskellige medarbejdere har sendt med mulighed for udtræk på forskellige tidsperioder. Samtidig indeholder statistikken også informationer om, hvor mange gange de enkelt visitkort er blevet vist. Igen med mulighed for udtræk på forskellige tidsperioder.

Den avancerede statistik går laget dybere ned og viser visninger helt ned på den enkelte modtager. Her kan man se, om modtageren har set visitkortet via sin browser eller i app’en. Man kan desuden følge, hvis modtageren vælger at dele visitkortet med andre.

Designskabeloner

Fra vores webadministration har du mulighed for at vælge mellem forskellige designskabeloner og for hver skabelon tilpasse netop jeres digitale visitkort med de rigtige farver, logo m.v.

Mobil marketing

Vores digitale visitkort fungerer også som kommunikationskanal, hvor du kan kommunikere vigtige budskaber, når medarbejderne alligevel giver deres visitkort.

Det er nemt at tilknytte et billede- eller videobanner til visitkortene. Senere bliver det også muligt at udsende beskeder til de brugere, som har et visitkort fra en af virksomhedens medarbejdere.

Udsende erstatningskort

En af de nye muligheder ved det digitale visitkort er, at man kan følge det. Derfor ved vi også, hvem en given medarbejder har delt sine visitkort ud til.

Hvis ansættelsesforholdet med en medarbejder ophører, så får virksomheden mulighed for at erstatte medarbejderens visitkort med en anden medarbejders visitkort. Og dermed fortælle netværket, at de har fået en ny kontaktperson hos virksomheden.

Scanning af visitkort

Træt af at gemme og glemme trykte visitkort? Nu kan du scanne og få digitaliseret kontaktinformationerne fra de trykte visitkort, som du modtager fra andre.

Kvaliteten af automatisk tekstgenkendelse er for ringe, så derfor baserer vores service sig på manuel indtastning af kontaktdata. Det sikrer dels en høj kvalitet og dels at det faktisk bliver gjort.

Vores scanning service lever naturligvis op til de skærpede krav i persondataforordningen. Derfor bliver indehaveren af det indscannede visitkort automatisk gjort opmærksom på, at I har digitaliseret hans kontaktdata.

 

Indhentning af samtykke

I forbindelse med afsendelse af vores digitale visitkort eller indscanning af et trykt visitkort, kan vi tilbyde at indhente samtykke ud fra individuelle specifikationer. Det kan fx. være samtykke til modtagelse af nyhedsbreve.

Integrationsløsninger

Vi tilbyder forskellige former for integrationsløsninger til vores platform. Vi kan fx. integrere til jeres HR-system for automatisk at overføre kontaktdata på medarbejderne, så de automatisk får oprettet et digitalt visitkort. Vi kan integrere til jeres CRM-system og automatisk overføre kontaktdata på de visitkort, som medarbejderne modtager digitalt eller indscanner.

Afhængig af jeres system og behov kan der være tale om separat betaling for opsætning af integrationsløsningen.